fbpx

Natura ne oferă roadele ei, noi le cunoaștem și le prețuim.

Suntem parteneri cu producători agricoli din toată țara, cultivatori pricepuți, care se îngrijesc ca fructele și legumele pe care le cresc să ia tot ce e mai bun din sol, aer și lumină. Odată ajunse în fabrica Alex Star, transformând roadele în conserve pregătite după rețete vechi, la standarde de igienă și calitate ridicate. Fiecare borcan aduce pe masa ta o parte din sezonul recoltei. Ca tu să poți găti cum știi mai bine, cu cât mai puțin efort!

Avem încredere în fermierii cu care lucrăm.
Colectăm fructele și legumele la timpul potrivit.
Le asigurăm prospețimea pe termen lung prin conservare.
Plin de verde!
Află în ce măsură sunt influențate substanțele nutritive ale vegetalelor prin conservare în secțiunea Beneficii nutriționale

Peste 30 la sută dintre români au un nivel ridicat al colesterolului, iar în cazul persoanelor vârstnice procentul este chiar mai ridicat. La nivelul întregii țări, 39,1% sunt pacienți cunoscuți hipertensivi. Aceste probleme se datorează în principal obiceiurilor alimentare.

Avem nevoie de modalități mai eficiente și puțin diferite de a găti ceea ce știm de la părinții și bunicii noștri. La Alex Star, adunăm rețete simple și bune cu fructe și legume. Vă provocăm să le încercați, să le gustați și să contribuiți cu propriile voastre idei!

Împreună putem porni o mișcare în beneficiul sănătății noastre, a românilor: Obiceiuri bune cu fructe și legume!