INGREDIENTE
1 borcan ardei copți Alex Star
1 căpățână de usturoi tânăr
1 ceapă roșie medie
½ sticlă de suc de roșii Alex Star
Câteva roșii uscate, tăiate mărunt
1 lg de ulei
½ lămâie
Ceapa și usturoiul curățate, tocate mărunt și frecate cu sare merg pe foc în oala în care ai încins deja uleiul. Amesteci până devin translucide. Adaugi ardeii din borcan, cu tot cu zeamă. Aduci la fierbere la foc mediu, apoi folosești blenderul direct pe foc să omogenizezi amestecul. Adaugi sosul de roșii, roșiile uscate, un vârf de zahăr (mereu la roșii) și lași să fiarbă 20-30 de minute. Zeama de lămâie la final în farfurie, cu puțin ulei de măsline poate, iar dacă ai și frunze proaspete de busuioc, este perfect. Foarte bună la temperatura camerei, când termini ce mai ai de făcut la birou sau prin grădină. Poftă bună! Ușor și plin de verde, așa sunt supele din conserve de legume Alex Star.
Supa de ardei copt poate suna a ceva foarte dulce. Ei bine, cu zeama de lămâie din amestec și cu roșiile uscate, vei face diferența între o supă dulce și una înmiresmată.